A continuació, us presentem la proposta d’activitats extraescolars pel proper curs 2019-2020, que està previst comencin el 16 de Setembre de 2019 i acabin el 12 de Juny de 2020 (a excepció dels alumnes de P·3 d´Infantil que començaran el 30 de Setembre per tal de facilitar el seu període d´adaptació a l´escola).

Entenem que a través de les activitats extraescolars, els alumnes de l´escola tenen l’oportunitat de continuar creixent i desenvolupant-se com a persones. L’esforç i el compliment de les normes, la sensibilitat i l´expressivitat, el treball en equip i la companyonia, la motivació i l’esperit de superació, són alguns dels valors que volem fomentar.

 

PERÍODE D’INSCRIPCIÓ
Dates d’inscripció:
• Període ordinari: Del 05 al 28 de juliol de 2019. Les inscripcions realitzades dins aquest
període tindran prioritat sobre la resta.
• Període extraordinari: Del 29 de juliol al 31 d´agost de 2019.
Es molt important rebre les inscripcions el més aviat possible ja que moltes de les activitats tenen
limitat el nombre d´inscrits amb un mínim i un màxim, i per tant no podem assegurar places
disponibles per a tothom o que l activitat es pugui dur a terme. Per aquest motiu, quan abans
coneguem les vostres sol·licituds abans podrem tancar grups plens i mirar d´obrir de nous
ajustant les necessitats i les possibilitats amb la disponibilitat d’horaris, espai o monitors.

 

COM FER LA INSCRIPCIÓ:
Aquest any seguirem fent servir la plataforma click-edu de l’Escola Grèvol per a les inscripcions dels alumnes, i per a les inscripcions d´ex-alumnes, pares i mares es continuarà utilitzant el formulari disponible al seguent enllaç:

https://forms.gle/he9fSmZAUXnviVsZ6


 Inscripció mitjançant CLICK-EDU (per als alumnes exclusivament):
- Obrir Click-edu de l´Escola Grèvol i entrar a la sessió amb nom d’usuari i contrasenya.
- Clicar “extraescolars” i apareixeran les activitats a les quals l’alumne es pot inscriure.
- Clicar “alta d’inscripció” a l´activitat escollida. Si prèviament voleu llegir el contingut de la mateixa (preus, etc.), heu de clicar al link “veure” o “PDF informació extraescolar”.
- Omplir la informació requerida que es demani i seleccionar la forma de pagament.
- Clicar “guardar” per acabar la inscripció.

El preu que apareix a l’aplicació click-edu és el preu total sense cap descompte. Depenent de la modalitat de pagament i del dia d’inscripció s’aplicarà el descompte que li pertoqui
- Inscripció mitjançant web AMPA (per als ex-alumnes, pares i mares exclusivament):
-  Accedir a la nostra pàgina web www.ampagrevol.cat
-  Omplir el formulari d´inscripció i que consta de diverses parts. Primer s’ha d’informar de les dades personals, i després s’obrirà una nova pantalla on es podrà escollir l’activitat d’entre totes les que s’ofereixen. Finalment, us demanarà les dades de domiciliació.
Totes les inscripcions es cobraran per domiciliació bancària.

 

TERMINIS DE COBRAMENT
Els cobraments es realitzaran mitjançant cobro domiciliat la primera setmana dels mesos següents:
- Inscripcions al comptat al període ordinari (descompte 10%): Setembre.
- Inscripcions al comptat al període extraordinari (descompte 5%): Octubre.
- Inscripcions trimestrals al període ordinari (descompte 5%): Octubre, Gener i Abril.
- Inscripcions trimestrals al període extraordinari (sense descompte): Octubre, Gener i Abril.

PREUS DE LES ACTIVITATS
Els preus de les activitats extraescolars estan calculats per cobrir les despeses que es generen amb el lloguer dels espais a l’escola, l’externalització dels serveis administratius necessaris per la gestió de les activitats, la contractació dels monitors o els pagaments als proveïdors de serveis contractats, entre d´altres.
Els preus publicats tindran descomptes en funció de la data d´inscripció i la modalitat que escolliu de pagament:


- Totes les inscripcions amb “pagament al comptat” tenen descompte, sent del 10% si es fa dins del període ordinari, i del 5% si es fa dins del període extraordinari.
- En el cas de “pagament trimestral” tenen descompte del 5% les inscripcions fetes en període ordinari, i no tenen descompte les fetes en el període extraordinari. Volem remarcar que la modalitat de “pagament trimestral” segueix sent una obligació de pagament anual a repartir en 3 fraccions i terminis, i que per tant NO dona dret a deixar de pagar les quotes dels trimestres pendents de cobrament en el cas de deixar l´activitat durant l´any.

      Periode Ordinari   Periode ExtraOrdinari
Activitat Preu   Al comptat Trimestral   Al comptat Trimestral
PingPong Families      60 €     54 € 19 €   57 € 20 €
Futbol Sala Families    250 €      225 € 79 €   238 € 83 €
Futbol Sala ExAlumnes    550 €     495 € 174 €   523 € 183 €
Danza ExAlumnes    225 €     203 € 71 €   214 € 75 €

 


Els preus publicats son preus per als membres del les famílies sòcies de l´AMPA Escola Grèvol. En cas de renuncia de la família a formar part de la nostra associació aleshores el preu publicat s´ha d´incrementar en 36 euros per cada activitat contractada.
Els preus publicats de les activitats ofertes a pares, mares i ex-alumnes que ja no tinguin cap membre de la família matriculat dins de l´escola Grèvol també s´han d´incrementar en 36 euros per cada activitat contractada.

ALTRES COMENTARIS
- Creiem que la peça fonamental que determina la qualitat de l’oferta extraescolar és l’experiència i professionalitat dels monitors, entrenadors i professors que han d´orientar a l’alumne en la descoberta del seu potencial. Tanmateix, valorem molt la implicació i el sentiment de pertinença a un grup, pel que potenciarem la contractació d´ex-alumnes per ocupar aquestes posicions.
- El primer mes d activitat serveix de període de prova durant el qual us si no esteu satisfets podreu donar de baixa l´activitat escollida i sol·licitar la devolució del pagament realitzat (o la cancel·lació del cobrament pendent). No obstant hi haurà un cost del 10% del preu total de l´activitat en concepte de quota d’inscripció i despeses.
- Us demanem tinguem respecte als horaris d´inici i finalització de les activitats que figuren al dossier. En el cas de retards llargs i/o reiterats a l’hora de recollir els alumnes que obliguin als monitors a allargar la seva jornada, es cobrarà una penalització en concepte de servei de guarderia-tutoria destinat a compensar el temps extra del monitor.

- Hi hauran algunes activitats que tindran un mínim i un màxim d’alumnes. En cas que no s’arribi al mínim, no es podrà dur a terme l’activitat proposada. És molt important que les inscripcions es facin dins del període ordinari, ja que si no tenim prou inscripcions d’una activitat concreta es podria decidir retirar-la en acabar aquest període, oferint d’aquesta manera a les famílies implicades la possibilitat de triar una altra, sense la necessitat d’esperar al setembre.
- Quan una activitat rebi un número de inscripcions per sobre del de places màximes ofertes, es seguirà l'ordre de data d inscripció per l´assignació d´alumnes a l´activitat. Depenent del nombre excedent es considerarà la possibilitat d'obrir nous grups, sempre que s'arribi al mínim requerit de l'activitat.
- Durant les activitats extraescolars s’acostumen a fer fotografies i vídeos dels alumnes amb l’únic propòsit d’il·lustrar els articles que respecte a aquestes activitats es redacten i incorporen a les diferents publicacions que l’AMPA edita al llarg de l’any, així com a la seva pàgina web. No obstant, en el cas de que no esteu d’acord en que el vostre fill aparegui a aquestes publicacions, podeu enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

Go to top