See PRO editionSee PRO edition

 

Activitat oberta a tots els alumnes des de 1er de Primària fins a 4rt d’ESO, i més enllà, mitjançant els equips d’ex-alumnes.

 

L’activitat es diu Escola de Futsal, amb tot el significat que té la paraula escola. Volem aplicar criteris de qualitat en els mitjans humans i materials, en els monitors, en la coordinació tècnica, i posar-los al servei de l’objectiu, que no és altre, que ensenyar els nois i noies del Grèvol a millorar en la pràctica del aquest esport. I fem això respectant, com no pot ser d’altra forma, els principis bàsics que l’escola Grèvol transmet als nostres fills i filles, i amb els que l’AMPA està totalment d’acord, de respecte, participació i solidaritat, sense que aquests puguin ser desplaçats per la competitivitat inherent a l’esport d’equip.

 

Des de l’Escola de Futsal sempre intentem integrar  tots es nois i noies de l’Escola, independentment de les seves característiques innates. Apliquem un sistema d’ensenyament coordinat, programat i progressiu, creant un “estil de joc” Grèvol i fent que tots els equips de l’Escola juguin igual. Això té un efecte integrador que fa que tothom pugui progressar. Aquest sistema ens ha permès que any rere any les inscripcions a aquesta activitat augmentin, i que ja tinguem equips a tots els cursos, des de primer de primària fins a quart d’ESO. Els èxits esportius també estan arribant, i la passada temporada 16-17 l’equip aleví del Grèvol es va proclamar campió de Catalunya de la Federació Catalana de Futbol Sala després de ser campió del seu grup i guanyar la Final Four a Sallent contra altres campions de Grup. Els nostres equips Infantil A i B també van arribar tots dos a la final de la Copa Catalunya, on es van proclamar campions els nois de 2on ESO. Va ser una fita històrica, perquè era el primer cop a la història de la FCFS que un mateix Club posava els seus dos equips a la final.

 

No obstant, per poder oferir aquesta Escola de Futsal i per poder assolir els objectius que ens hem marcat es necessari unes normes diferenciades de la resta d’extraescolars que afectentant a les famílies com als jugadors i jugadores, així com als monitors i coordinador tècnic. I com que abans de tot heu de saber que això suposa un cert compromís, hem preparat un Reglament de l’Escola de Futsal Grèvol, que us recomanem llegiu vosaltres i els vostres fills i filles abans de fer la inscripció, i que el podeu trobar a la mateixa web on tenim el present dossier. També haureu de llegir el document on s’informa dels criteris i objectius de l’Escola de Futsal. Aquests documents també es poden trobar a la carpeta pública d'extraescolars del click-edu.

 

Els equips de 1er a 4rt de Primària participaran a les competicions organitzades pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB). Els equips de 5é de Primària a 4rt d´ESO participaran a les competicions organitzades per la Federació Catalana de Futbol Sala

 

Orientativament, la competició del CEEB es basa en dues fases amb grups de 8 equips, la primera classificatòria i a volta única, i la segona a doble volta, amb un total aproximat de 21 jornades. Els partits es juguen els divendres per la tarda o dissabtes pel matí. A la FCFS, normalment es disputa una única lliga a dues voltes i acabada aquesta es juga la Copa Catalunya. Aquests partits es disputen dissabtes o diumenges (puntualment).

 

Les categories en funció de l´edat son Menudets (1er de Primària), Menuts (2on de Primària), Pre-Benjamí (3er de Primària), Benjamí (4rt de Primària), Pre-Aleví (5è de Primària), Aleví (6è de Primària), Pre-Infantil (1er d’ESO), Infantil (2on d’ESO), Cadets (equips de 3er i 4rt d’ESO), Juvenil (ex-alumnes 1er 2on i 3er any) i sènior (ex-alumnes de més de 23 anys).

 

Un cop rebudes totes les inscripcions es seguiran les següents indicacions per la confecció dels equips:

 

    • Per formar un equip és necessari que estiguin inscrits un mínim de 8 alumnes i un màxim de 10 alumnes per equip.
    • Si no es pot completar un equip amb nens i nenes del mateix curs, s’intentarà completar-lo amb nens i nenes de dos cursos consecutius, respectant les categories de la següent manera: Pre-Benjamí amb Benjamí, Pre-Aleví amb Aleví i Pre-Infantil amb Infantil. En cas que no sigui possible fer-ho així no es podrà formar l’equip.
    • Les inscripcions a partir de la que fa 11 (i si no arriben a 16, per fer dos equips) no podran ser ateses, especialment si estan fetes fora del període ordinari. Des de l´AMPA sempre intentarem buscar solucions, però es molt important que les inscripcions es facin amb la suficient antelació. Ens facilitaríeu molt la feina si les feu el mes aviat possible.
    • L’objectiu desitjat és tenir per a cada curs com a mínim un equip, tot i que si les inscripcions ho permeten, es podrien formar més d’un equip per curs. 
Go to top