See PRO editionSee PRO edition

Karate 2017

 

karateAquest projecte, iniciat ja fa uns anys, pretén crear una escola de Karate al Grèvol, formant als nois i noies i donant uns valors basats en el respecte, la humilitat, la disciplina, la companyonia i la superació, entre molts d’altres.

 

La pràctica del Karate millora la coordinació psicomotriu, desenvolupa l’habilitat, els reflexes i la rapidesa de reaccions, descarrega energia, afavoreix la concentració, ajuda a conèixer-se millor i a controlar-se a si mateix, fomenta valors com la tolerància, el respecte, la responsabilitat i la disciplina i desenvolupa la força, l'equilibri, la velocitat i la flexibilitat.

 

Tenim intenció de mantenir els dos grups de l´any passat per tal d´adequar la qualitat de l´activitat a les capacitats dels membre de cada grup. Orientativament s´agruparan per edats, sent un grup el format per alumnes de 1é a 3é de Primària i un segon grup format per alumnes de 4rt de Primària a endavant. Volem tornar a destacar que l´edat es orientativa i no determinant, sent també important, a més de l´opinió dels pares, el nivell de coneixement i pràctica en Karate per l´assignació a un o altre grup, i que valorarà el responsable de l´activitat.  

 

Per la pràctica d´aquesta activitat es necessari dur Karategui (kimono) i Obi (cinturó). Aquest material no està inclòs en el preu de  l´activitat. 

Go to top