See PRO editionSee PRO edition

TALLER DE CONTES - INICIACIÓ AL TEATRE (P5 i 1er de Primària)

L'activitat vol desenvolupar en els infants aspectes com l’expressió oral i plàstica, la imaginació i la comunicació, la interrelació amb els companys, la capacitat d’atenció i el coneixement d'un mateix i el propi cos.

A taller de contes es pretén transmetre als infants un ambient prou còmode perquè es trobin a gust i puguin desenvolupar-se normalment, interaccionar amb la resta de companys i participar en el desenvolupament del conte. A través de diferents tipus de contes i manualitats els alumnes aniran treballant un seguit de valors i normes de convivència. Es coneixeran nous contes i es reinterpretaran els clàssics, iniciant als nens i nenes en les tècniques teatrals d’una manera senzilla per tal que es comencin a introduir en aquest món.

Us anticipem que l´obra que es representarà al Festival de Teatre serà SHREK.

 

 

 

TEATRE I (2on i 3er de Primària)

Es basa en el joc teatral i en la representació d’obres de teatre

Els objectius principals de l’activitat són els de desenvolupar les aptituds expressives dels nens i nenes, utilitzant moviments físics, objectes, tècniques d'imitació i sobretot la imaginació.

Mitjançant el llenguatge i el propi cos hauran de prendre consciència de la pròpia situació motriu en l’espai i temps en relació a les altres persones. Mitjançant aquesta activitat accedirem al comportament social que faciliti el creixement individual de cada persona, la pèrdua de vergonya davant d’altres, l’expressió corporal i verbal i la seguretat entre altres coses.

 

 

 

TEATRE II (4rt de Primària fins 4rt d´ESO i ex-alumnes)

L’activitat està basada en la construcció de personatges, el control de l'espai escènic, la interpretació de textos, la representació de diferents obres, tant preparades (guió i temàtica) per nosaltres com adaptades d’un guió referent. Mitjançant aquestes obres intenten desenvolupar l’expressió corporal i verbal, la imaginació, la improvisació, i la seguretat.

De la mateixa manera considerem fonamental transmetre als alumnes el concepte de grup teatral. Volem que tots se sentin part del grup i es considerin importants dins del mateix.

Go to top